Real Estate Brokerage

Zatvori

Broj nekretnine: 50072

prilagođeno za invalide garaža u blizini mora

Apartmanska zgrada u izgradnji Dugi Rat - Omiš

Broj nekretnine: 50072

Dugi Rat, Dugi Rat

Novogradnja
Godina izgradnje: 2015

270.000 €

≈ 2.038.500 kn

Ponudi svoju cijenu

Ponudi svoju cijenu

X

+385 (0)40 390 700

Kontaktiraj agenta

X

Kontaktiraj agenta

Fotogalerija (6)

270.000 €

≈ 2.038.500 kn

Lokacija: Dugi Rat, Dugi Rat

Godina izgradnje: 2015

Opis nekretnine

Apartmanska zgrada kao jedinstven i vrlo uspješan projekt u izgradnji jedan je od rijetkih takvih na tržištu u ovome trenutku. Dizajn su osmislili njemački arhitekti u suradnji sa lokalnim arhitektima kako bi se projekt uklopio u hrvatsku arhitekturu i tradicionalno okruženje.

Ova zgrada sa apartmanima gradi se na otprilike 1.000 m2 zemljišta i sastojat će se od četiri kata plus penthouse-a i privatne podzemne garaže. Na svakoj od četiri etaže nalaze se po tri stana veličina od 85 do 105 m2. Cijene stanova su od 166.931 to 225.000 €. Bitno je naglasiti da će se cijene stanova mijenjati kako će napredovati gradnja te je sada idealna prilika za investiciju.
Apartmani u prizemlju imati će i vlastiti vrt dok će apartmani na katovima imati lođe. Za svaki stan osigurano je pripadajuće parkirno mjesto u garaži. Svi stanovi imaju optimalan raspored koji pretpostavlja udobnost njihovim budućim vlasnicima. Zgrada ima lift te su svi stanovi prilagođeni osobama sa specijalnim potrebama. Okoliš zgrade bit će uređen u mediteranskome stilu. Radovi su započeli u siječnju 2015. i investiror očekuje dovršiti zgradu do kraja godine. U slučaju ranije kupnje investitor je spreman razgovarati o eventualnim (razumnim) promjenama u stanu te razgovarati o materijalima kojima će se stan dovršavati.

Najbliža plaža je udaljena 100 m dok je najljepša plaža u regiji na kojoj se nalazi vrlo poznati restoran udaljena 500 m. Mjesto Dugi Rat smješteno je na širem području grada Omiša u prekrasnom mirnom okruženju koje omogućuje zaboraviti da je grad Split I njegova vreva na dohvat ruke. To prirodno okruženje jednostavno zove na odlazak na predivne plaže i kupanje u kristalno čistom moru. U Dugome Ratu planiran je projekt hotelskog kompleksa sa 5 zvjezdica sa marinom što će svakako pridonjeti na vrijednosti nekretnina u regiji.

Površina okućnice (m2)1000
Udaljenost od plaže (u m)100
Udaljenost od restorana (u m)500
Dizalodizalo
Broj etažavišekatnica
Komunalijegradski plin
gradski vodovod
gradska kanalizacija
priključak električne energije
Sustav grijanja/hlađenjagrijanje na struju
klimatizacija
Okućnica/vrtvrt
Parkirno mjestogaraža
Dodatna opremljenostlođa


Tel. +385 (0)40 390 700

Spremni ste pogledati ovu nekretninu?
Kontaktiraj agenta Kontaktiraj agenta

Kontaktiraj agenta

Zatvori

Ponudi svoju cijenu

Zatvori

Ponudi svoju cijenu

Želite iznajmiti ili prodati nekretninu? Tražite novu adresu za život ili posao? Qwadu Vam daje sve potrebne alate kako bi u Hrvatskoj imali nekretninu koja ispunjava vaše ciljeve.