Real Estate Brokerage

Napravi čudo od stare kolijevke! 5 odličnih ideja za stari krevetić

10.05.2017

Stari namještaj i malo kreativnosti uz malo boje i laka mogu učiniti čuda. Donosimo vam nekoliko ideja kako stari dječji krevetić pretvoriti u originalni namještaj ili ukras.

Što ćete sa starim dječjim krevetićem? U njemu je prvo spavalo najstarije dijete, pa srednje, pa najmanje...

Nakon 10 godina koliko se kolijevka koristila prirasla vam je srcu. Ma koliko god da djece imali, jako se teško odvojiti od tog komada namještaja. Dječji krevetić često je teško prodati pod rabljeni (mnogi sve vole novo za prvu bebu), a isto tako je teško ostaviti ga ispred kuće na glomaznom otpadu. 

Kroz ovaj blog pokazat ćemo vam kako kolijevka zauvijek može ostati dio vašeg doma bez obzira što više nikome nije udobna za spavanje. 

1. Dječji krevetić prenamijenjen u dječji radni stol

Dječji krevetići često imaju dvije razine. Na gornju razinu stavljate novorođenu bebu jer je u krevetiću više i dulje spava. A i ne može se dići i pasti preko.

Tu gornju razinu na koju je došao madrac možete vrlo lako pretvoriti u radnu površinu i hop - imate dječji radni stol.

Dječji krevetić postaje radni stol
Foto: Pinterest/Dolly Foster

Kada krevetić postane stol
Foto: http://mamaevirtual.com

2. Dječji krevetić prenamijenjen u kutiju za odlaganje

Kada je dijete bilo malo nije imalo puno stvari. No mališan koji je već prerastao kolijevku ima jako puno stvari koje su uvijek razbacane. S kutijom u koju sve možete ubaciti nekako je lakše održavati red.  Zato stari krevetić može poslužiti kao kutija za skladištenje igračaka. 

Krevetić može postati i kutija
Foto: http://handmadebymegk.blogspot.hr

3. Dječji krevetić koji je postao klupa 

Što ima klupa? Ima držače za ruke i naslon. Ako maknete jednu stranicu dječjeg krevetića nastane klupa. Zgodnu klupu možete ostaviti u dječjoj sobi, ali i u kuhinji, dnevnoj sobi pa čak i hodniku. 

Kolijevka postaje klupa
Foto: Pinterest/Curtain Queen Creates
 

Krevetić postao bijela klupa
Foto: Pinterest

4. Dječji krevetić postao je okvir 

Uz dječji krevet vežu vas mnoge uspomene, a na njih bi mogli vješati nove. Prečke koje su prije sprečavale dijete da se otkotrlja iz kreveta mogu postati prečke na koje ćete vješati fotografije ili ukrase.

Na stari krevetić nove uspomene
Foto: Pinterest/Woohome

Prečke od kolijevke mogu biti dobar pano
Foto: Pinterest/Dawn Nicole Designs

5. Stari dječji krevetić, vrtni namještaj i uzgoj biljaka

Sve što je staro može završiti na balkonu i vrtu. Ne bi vjerovali, ali kolijevka može biti odlična klupa za terasu :) Uz to, u dječjem krevetiću doista mogu rasti i nova djeca. Možete saditi u kolijevci. 

Kolijevka u kojoj se svi ljuljaju
Foto: Pinterest/Woohome

Kolijevka za uzgoj biljaka
Foto: Pinterest/Jordanne Shelton

Što kažete sada? Kolijevka je očito sve samo ne namještaj kojeg bi se trebali odreći. Toliko je divnih ideja koje možete uz malo novaca pretvoriti u nešto originalno. 

A i sami znate - kreativno uređen stan ili kuća samo može dići cijenu nekretnine 

Predaj oglas za nekretninu

 

Želite iznajmiti ili prodati nekretninu? Tražite novu adresu za život ili posao? Qwadu Vam daje sve potrebne alate kako bi u Hrvatskoj imali nekretninu koja ispunjava vaše ciljeve.