Real Estate Brokerage

Zatvori

Broj nekretnine: 45207

Građevinsko zemljište - Makarska

Broj nekretnine: 45207

Požari, Makarska

Površina: 1458 m2

Cijena na upit

Ponudi svoju cijenu

Ponudi svoju cijenu

X

+385 (0)40 390 700

Kontaktiraj agenta

X

Kontaktiraj agenta

Cijena na upit

Lokacija: Požari, Makarska

Površina: 1458 m2

Opis nekretnine

Građevinsko zemljište u zapadnom dijelu Makarske, na predjelu Požari, sastoji se od 3 parcele, ukupne površine 1458 m2. Po Prostornom planu općine Makarska zemljišta se nalaze u izgrađenom dijelu građevinskog područja naselja (tamno žuta zona) i sve potrebne dozvole za gradnju moguće je odmah dobiti. Pristupni put, proteže se cijelom dužinom istočne strane parcele. Na zemljištu ove površine moguća je izgradnja obiteljskih kuća.

Zemljište je pripremljeno za gradnju, smješteno je u mirnom i tihom okruženju, udaljeno cca 800 metara od centra grada i mora. Sa samog zemljišta se pruža pogled na more i otoke. Struja i voda nalaze se u pristupnom putu koji graniči sa parcelom. Vlasništvo je uredno za dvije parcele, ukupne površine 1250 m2, a za treću parcelu površine 208 m2, odvjetnik priprema uknjižbu. Moguće je kupiti samo jednu parcelu koja je sama površine 875 m2, ima pravokutni oblik i pristupni put cijelom istočnom dužinom, ali uz obvezu prava prolaza na ostale dvije parcele.

Namjenagrađevinsko
Komunalijegradski vodovod
gradska kanalizacija
priključak električne energije
telefonski priključak
Cestovna infrastrukturamakadam
Dozvolevlasnički list


Tel. +385 (0)40 390 700

Spremni ste pogledati ovu nekretninu?
Kontaktiraj agenta Kontaktiraj agenta

Kontaktiraj agenta

Zatvori

Ponudi svoju cijenu

Zatvori

Ponudi svoju cijenu

Želite iznajmiti ili prodati nekretninu? Tražite novu adresu za život ili posao? Qwadu Vam daje sve potrebne alate kako bi u Hrvatskoj imali nekretninu koja ispunjava vaše ciljeve.