Real Estate Brokerage

Zatvori

Broj nekretnine: 47676

super lokacija

Građevinsko zemljište Soblinec - Zagreb

Broj nekretnine: 47676

Soblinec, Sesvete

Površina: 6156 m2

430.920 €

381.672 €

≈ 2.881.624 kn

Ponudi svoju cijenu

Ponudi svoju cijenu

X

+385 (0)40 390 700

Kontaktiraj agenta

X

Kontaktiraj agenta

430.920 €

381.672 €

≈ 2.881.624 kn

Lokacija: Soblinec, Sesvete

Površina: 6156 m2

Opis nekretnine

Građevinsko zemljište pravilnog pravokutnog oblika.
Parcela je ravna, širine uz cestu je 35 m, dok je u dubinu 174 m. Nalazi se uz glavnu, Soblinečku cestu, a ima prilaz i na stražnji dio parcele sa Kumrovečke ceste. Smještena je u neizgrađenom dijelu građevinskog područja, a namjena je pretežno stambena. Parcela je idealna za gradnju manjeg stambenog kompleksa na urbanim vilama ili kućama u nizu.

Nalazi se u obiteljskom naselju Soblinec, koje se vrlo brzo i kvalitetno razvija. Udaljeno je svega 3 km od centra Sesveta, a nalazi se na križištu puteva Zagreb, Varaždin, Dugo Selo, Marija Bistrica. Prometuju četiri linije ZET-ovog autobusa koje voze do tramvajskog terminala u Dupcu. U naselju se nalazi novija, velika osnovna škola sa športskom dvoranom, supermarket, pekara, pošta, benzinska postaja i sl. Okruženje čine novije obiteljske kuće i prostrane travnate livade, preko kojih je otvoren lijep pogled prema zagrebačkom Sljemenu. Izlaz na autoput i Zagrebačku obilaznicu udaljen je 1 km i omogućuje da se u vrlo kratkom roku dođe u bilo koji dio grada Zagreba. Izgradnja stambenog kompleksa idealna je investicija, jer je naselje privlačno mlađim obiteljima sa malom djecom, ali i populaciji drugih uzrasta, radi blizine Sesveta i Zagreba, a opet radi zelenila i mira koji omogućuje ugodno prirodno okruženje.

Pristup nekretninikombi vozilom
kamionom
automobilom
Namjenagrađevinsko
Komunalijegradski plin
gradski vodovod
priključak električne energije
telefonski priključak
Cestovna infrastrukturaasfaltni put


Tel. +385 (0)40 390 700

Spremni ste pogledati ovu nekretninu?
Kontaktiraj agenta Kontaktiraj agenta

Kontaktiraj agenta

Zatvori

Ponudi svoju cijenu

Zatvori

Ponudi svoju cijenu

Želite iznajmiti ili prodati nekretninu? Tražite novu adresu za život ili posao? Qwadu Vam daje sve potrebne alate kako bi u Hrvatskoj imali nekretninu koja ispunjava vaše ciljeve.