Real Estate Brokerage

Zatvori

Broj nekretnine: 52105

Oznaka postavljena od strane prodavatelja/iznajmljivačaProdano

Hotel - Pitomača

Broj nekretnine: 52105

Pitomača, Pitomača

Soba: 20
Površina: 1135 m2
Godina izgradnje: 1980
Godina zadnje adaptacije: 2007

355.900 €

≈ 2.687.045 kn

Ponudi svoju cijenu

Ponudi svoju cijenu

X

+385 (0)40 390 700

Kontaktiraj agenta

X

Kontaktiraj agenta

355.900 €

≈ 2.687.045 kn

Lokacija: Pitomača, Pitomača

Soba: 20

Površina: 1135 m2

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 2007

Opis nekretnine

Objekt je katnosti podrum + prizemlje + kat + potkrovlje ukupne neto korisne površine 987,68 m2. Sama građevina u podrumskoj etaži sadrži spremište s kotlovnicom i manje spremište, u prizemlju se nalazi ulazni hall sa caffe barom, kuhinja, sanitarni čvorovi i tri sale površina od cca. 82,00 m2 do cca. 100,00 m2. Na etažama kata i potkrovlja nalaze se smještajni kapaciteti, tj. po deset dvokrevetnih/ trokrevetnih soba na svakoj etaži.

Nekretnina je rekonstruirana dijelom 2005. godine (uređene su sobe za goste hotela – izvedene kompletno nove instalacije, podne i zidne obloge, ugrađena nova unutarnja stolarija i nove sanitarije), dok je adaptacija restoranskog dijela u prizemlju izvedena 2007. godine.

Nosiva konstrukcija građevine izvedena je kao kombinacija armiranobetonske i zidane šupljom blok opekom sa vertikalnim i horizontalnim armiranobetonskim serklažima na betonskim trakastim temeljima. Međukatna konstrukcija je monolitna armiranobetonska, a pregradni zidovi su zidani i gips kartonski tipa „knauf“. Krovna konstrukcija je drvena, razvedena s pokrovom od eternit ploča.

Pročelje je ožbukano i završno obrađeno „SEP“-om. Svi unutrašnji zidovi su grubo i fino ožbukani i soboslikani, odnosno opločeni keramičkim pločicama u sanitarnim čvorovima i u kuhinji, a podne obloge su izvedene kao obloga laminatom ili opločeni keramičkim pločicama. Fasadna stolarija je jednostruka, dvostruko ostakljena „izo“ staklom, bravarske izvedbe (eloksirani aluminij), a kao zaštita od insolacije postavljene su trakaste zavjese. U zgradi je izveden razvod svih instalacija komunalne gradske infrastrukture, a grijanje je centralno (plinska kotlovnica u podrumu objekta).

Objekt nije u funkciji od 2008. godine te je potrebna adaptacija i završno uređenje okoliša.

Broj etažakatnica
Okućnica/vrtvrt
dvorište
zimski vrt
Pozicija poslovnog prostorau zgradi
Broj prostorija20
Režijeposebno
Komunalijegradski plin
gradski vodovod
gradska kanalizacija
priključak električne energije
telefonski priključak
Sustav grijanja/hlađenjaplin
centralno grijanje
Parkirno mjestoparkirno mjesto
Dozvolegrađevinska
Dodatna opremljenostspremište
recepcija
čajna kuhinja


Tel. +385 (0)40 390 700

Spremni ste pogledati ovu nekretninu?
Kontaktiraj agenta Kontaktiraj agenta

Kontaktiraj agenta

Zatvori

Ponudi svoju cijenu

Zatvori

Ponudi svoju cijenu

Želite iznajmiti ili prodati nekretninu? Tražite novu adresu za život ili posao? Qwadu Vam daje sve potrebne alate kako bi u Hrvatskoj imali nekretninu koja ispunjava vaše ciljeve.