Real Estate Brokerage

Zatvori

Broj nekretnine: 47782

Oznaka postavljena od strane prodavatelja/iznajmljivačaProdano

Idilično izletište s četiri ribnjaka Brckovljani - Dugo Selo

Broj nekretnine: 47782

Brckovljani, Dugo Selo

Površina: 17490 m2

Energetski razredC

400.000 €

≈ 3.020.000 kn

Ponudi svoju cijenu

Ponudi svoju cijenu

X

+385 (0)40 390 700

Kontaktiraj agenta

X

Kontaktiraj agenta

Fotogalerija (20)

400.000 €

≈ 3.020.000 kn

Lokacija: Brckovljani, Dugo Selo

Površina: 17490 m2

Energetski razredC
Opis nekretnine

Prekrasno, idilično izletište i seosko domaćinstvo smješteno u okolici Zagreba, točnije u općini Brckovljani. Nekadašnje imanje grofa Draškovića danas je prava prirodna oaza gdje obitelji, grupe, društva ili poslovni suradnici redovito uživaju u prirodnim ljepotama i vrhunskoj gastronomskoj ponudi.

U sklopu izletišta su 4 ribnjaka, dvije stare drvene kuće uređene kao restorani, objekt za životinje i manja izletnička kućica. Infrastruktura je kompletna, struja, voda, plin i septičke jame. Ribnjaci su poribljeni i dozvoljen je ribolov. Objekti zajedno sa unutarnjim i vanjskim mjestima nude kapacitet do 400 gostiju. Domjenci i svečanosti organiziraju se do 70 osoba. U cijenu ulazi sva oprema i životinje, tj. izletište se prodaje na način da se poslovanje ne mora zaustavljati, obzirom da je posao uhodan i da izletište ima dobru popunjenost kapaciteta kod organizacije raznoraznih svečanosti, domjenaka, školskih, vrtićkih, umirovljeničkih i obiteljskih izleta. Dodatna vrijednost zemljišta je u tome što na njemu postoji nalazište termalne vode, što bi se uz određena ulaganja moglo odlično iskoristiti za izgradnju i uređenje kupališta. Pristup izletištu je asfaltiranom cestom, parking je osiguran i prilično je prostran.

Brckovljani - općina u Dugom Selu u Zagrebačkoj županiji. Izletište je smješteno u prirodnoj oazi, ali opet nadomak grada, što osigurava sigurnu posjećenost gradskog stanovništva umornog od gužvi i gradske vreve. Pristup je omogućen autocestom ili prigradskom cestom kroz Dugo Selo.

Komunalijegradski plin
gradski vodovod
priključak električne energije
telefonski priključak
Sustav grijanja/hlađenjaplin
centralno grijanje
Parkirno mjestoparkirno mjesto
Tehnička opremaADSL
Dozvolegrađevinska
uporabna
energetski certifikat
Pristup nekretninikombi vozilom
kamionom
automobilom


Tel. +385 (0)40 390 700

Spremni ste pogledati ovu nekretninu?
Kontaktiraj agenta Kontaktiraj agenta

Kontaktiraj agenta

Zatvori

Ponudi svoju cijenu

Zatvori

Ponudi svoju cijenu

Želite iznajmiti ili prodati nekretninu? Tražite novu adresu za život ili posao? Qwadu Vam daje sve potrebne alate kako bi u Hrvatskoj imali nekretninu koja ispunjava vaše ciljeve.