Real Estate Brokerage

Zatvori

Broj nekretnine: 47618

ekskluzivno

Imanje sa ribnjacima, oranicama, ugostiteljskim objektom i rekreacijskim površinama - Rasinja

Broj nekretnine: 47618

Rasinja, Rasinja

Površina: 650000 m2

840.000 €

≈ 6.342.000 kn

Ponudi svoju cijenu

Ponudi svoju cijenu

X

+385 (0)40 390 700

Kontaktiraj agenta

X

Kontaktiraj agenta

840.000 €

≈ 6.342.000 kn

Lokacija: Rasinja, Rasinja

Površina: 650000 m2

Opis nekretnine

Ribnjaci u mjestu Rasinja, desetak kilometara zapadno od Koprivnice. Priroda je sama stvorila idealne uvjete za uzgoj i preradu ribe. Naknadno je stvorena i ideja proširenja na razvoj turističkih i rekreativnih sadržaja vezanih uz ribolov ali i motokros utrke. Gospodarsko imanje sa velikim gospodarskim i turističkim potencijalom, a koje je predmet prodaje prostire se na 65 hektara i sastoji se od:
1.Devet ribnjaka
2.Oranice
3.Ugostiteljskog objekta „Dvije ribe“ koje momentalno nije u radu, ali postoji ideja za njegovom rekonstrukcijom i dogradnjom novog dijela
4.Gospodarska cjelina koja se sastoji od gospodarskih zgrada koje nisu trenutno u pogonu
5.Rekreacijske površine s potencijalom za rekreativne sadržaje - motocross
6.Sportsko rekreacijske površine za rekreacijski ribolov i natjecanja
7.Bazeni
8.Licencirano nogometno igralište
Ribnjaci su prvenstveno predviđeni za komercijalni uzgoj ribe na ukupno 23 hektara samih ribnjaka koji se navodnjavaju iz obližnjeg akumulacijskog jezera veličine 35 hektara. Za komercijalni uzgoj ribe postoje sve potrebne dozvole za akvakulturu (uzgoj ribe) i državne koncesije za ribolovno pravo i gospodarenje jezerom. U gospodarskom dvorištu sagrađena je poslovna zgrada s hladnjačom, tj. sve potrebno za preradu uzgojene ribe. Za sportski ribolov dobiveno je ribolovno pravo na akumulacijskom jezeru te je napravljena gospodarska osnova koja je uvjet za dobivanje dozvole za sportski ribolov. Na jezeru su svakodnevni gosti ribiči kako iz Hrvatske, tako i iz susjednih zemalja. Često je odredište ljubitelja sporta i adrenalina budući da je tu smještena staza za motocross, quad vožnju i biciklistička staza, koja se prostire uz samu obalu akumulacijskog jezera.

Lokacija je dobro prometno povezana, nalazi se neposredno uz državnu cestu na relaciji Koprivnica-Varaždin te 15-ak km od spoja autoceste Budimpešta-izlaz Ludbreg. Rasinja je mjesto koje nije poznato iako ima vrlo zanimljivu prošlost koja se može probuditi i učiniti ovaj kraj još atraktivnijim. Osim dvorca banske obitelji Inkey i župne crkve Sv. Križa, ovdje se još mogu naći blijedi ostaci starog grada Rasinja te tragovi templarskog grada Opoja na obližnjem brežuljku Budim.

Površina okućnice (m2)650000
Komunalijegradski vodovod
gradska kanalizacija
priključak električne energije
Okućnica/vrtvrt
bazen


Tel. +385 (0)40 390 700

Spremni ste pogledati ovu nekretninu?
Kontaktiraj agenta Kontaktiraj agenta

Kontaktiraj agenta

Zatvori

Ponudi svoju cijenu

Zatvori

Ponudi svoju cijenu

Želite iznajmiti ili prodati nekretninu? Tražite novu adresu za život ili posao? Qwadu Vam daje sve potrebne alate kako bi u Hrvatskoj imali nekretninu koja ispunjava vaše ciljeve.