Real Estate Brokerage

Zatvori

Broj nekretnine: 47750

Oznaka postavljena od strane prodavatelja/iznajmljivačaProdano

Kuća Gornja Dubrava - Zagreb

Broj nekretnine: 47750

Miroševec, Zagreb-dubrava

Soba: 5
Površina: 267 m2
Godina izgradnje: 1980

199.000 €

≈ 1.502.450 kn

Ponudi svoju cijenu

Ponudi svoju cijenu

X

+385 (0)40 390 700

Kontaktiraj agenta

X

Kontaktiraj agenta

199.000 €

≈ 1.502.450 kn

Lokacija: Miroševec, Zagreb-dubrava

Soba: 5

Površina: 267 m2

Godina izgradnje: 1980

Opis nekretnine

Obiteljska kuća u Dubravi, sagrađena na prostranom zemljištu.

Prednja polovica zemljišta na kojoj se nalazi kuća je zaravnjena i uređena. Druga polovica zemljišta je na padini i održava se košnjom. Širina parcele uz cestu je 20 m, dok je u dubinu cca 160 m. Moguća je gradnja stambenog objekta sa stanovima.
Kuća se sastoji od suterena, prizemlja i potkrovlja. U suterensku etažu se ulazi sa bočne strane kuće i tu se nalazi garaža, ostava i ljetna kuhinja. Sa prednje strane kuće nalazi se ulaz u prizemlje i potkrovlje. Radi se o dvije odvojene stambene jedinice koje se mogu i spojiti. U prizemlju se nalazi ulaz, hodnik, wc, kupaonica, dvije spavaće sobe, kuhinja, blagovaona i dnevni boravak sa izlazom na balkon. Potkrovlje se sastoji od ulaza sa unutarnjim stubištem, kuhinje, blagovaone i dnevnog boravka sa izlazom na lođu, špajze, dvije spavaće sobe, manje radne sobe i kupaonice. Gradnja je kvalitetna, a kuća se vrlo uredno održava. Potkrovlje je novouređeno, na kući je promijenjena vanjska PVC stolarija (osim balkonskih vrata u potkrovlju), ugrađeni su velux krovni prozori. Pokrov je šindra, koja je mijenjana prije 15 godina. Vanjska fasada je od termo žbuke. Prilaz kući je uređen, staza za automobile koja vodi do garaže je široka i popločana, kroz travnjak do kuće se proteže uža stazica za pješake. Travnjak je uređen ukrasnim biljkama i održavan. Zemljište je ograđeno sa tri strane (lijevo, desno i do ceste, dok donja strana zemljišta nije ograđena).

Gornja Dubrava, lijepa i mirna lokacija, okruženje čine lijepe obiteljske kuće i urbane vile smještene u ugodnom prirodnom okruženju. 10 min do autobusne stanice 205 Dubrava -Bidrovec, svega par stanica do tramvajskog okretišta u Dubravi. Osnovna škola je na Žutom brijegu.

Površina okućnice (m2)3100
Broj etažapodrum-prizemlje-potkrovlje
Broj soba5
Komunalijegradski plin
gradski vodovod
gradska kanalizacija
priključak električne energije
telefonski priključak
Sustav grijanja/hlađenjagrijanje na struju
etažno plinsko centralno
klimatizacija
Okućnica/vrtvrt
dvorište
Parkirno mjestogaraža
parkirno mjesto
Tehnička opremaADSL
Dozvolegrađevinska
uporabna
lokacijska
Dodatna opremljenostspremište
balkon
terasa
Kupaonice2


Tel. +385 (0)40 390 700

Spremni ste pogledati ovu nekretninu?
Kontaktiraj agenta Kontaktiraj agenta

Kontaktiraj agenta

Zatvori

Ponudi svoju cijenu

Zatvori

Ponudi svoju cijenu

Želite iznajmiti ili prodati nekretninu? Tražite novu adresu za život ili posao? Qwadu Vam daje sve potrebne alate kako bi u Hrvatskoj imali nekretninu koja ispunjava vaše ciljeve.