Real Estate Brokerage

Zatvori

Broj nekretnine: 47680

Oznaka postavljena od strane prodavatelja/iznajmljivačaProdano

Kuća Komin - Sveti Ivan Zelina

Broj nekretnine: 47680

Komin, Sveti Ivan Zelina

Soba: 3
Površina: 250 m2
Godina izgradnje: 1990

109.000 €

80.000 €

≈ 604.000 kn

Ponudi svoju cijenu

Ponudi svoju cijenu

X

+385 (0)40 390 700

Kontaktiraj agenta

X

Kontaktiraj agenta

109.000 €

80.000 €

≈ 604.000 kn

Lokacija: Komin, Sveti Ivan Zelina

Soba: 3

Površina: 250 m2

Godina izgradnje: 1990

Opis nekretnine

Vrlo ugodna obiteljska kuća sa lijepom okućnicom.

Sastoji se od prizemlja i potkrovlja. Sa stražnje strane kuće je nadograđen objekt na dvije etaže. U donjoj etaži su dvije garaže i kotlovnica, dok je nad garažama jedna neuređena prostorija površine cca 30 m2. Kuća ima vrlo lijep i funkcionalan raspored prostorija. U prizemlju se nalazi ulazni predprostor, kuhinja i blagovaona, dnevni boravak sa izlazom na veliku natkrivenu terasu, dvije spavaće sobe, kupaonica, hodnik i unutarnje stubište za potkrovlje. U potkrovlju su dvije spavaće sobe, dnevni boravak, kupaonica (nije dovršena) i balkon. Kuća je sagrađena na uređenom zemljištu i kompletno je namještena. Sa prednje strane napravljeni su zidani stupovi za ogradu, obučeni u kamen. Sa stražnje strane također je zidani parapet. Od ceste do garaža asfaltirana je staza dovoljno široka za automobil. Vanjska stolarija je drvena sa roletama i izo staklima. Krovište je promijenjeno prije 4 godine, izolirano i pokriveno limom, vanjska fasada je klasična. Na podovima su keramičke pločice i hrastovi parketi. Sva unutarnja stolarija ručno je rađena od punog hrastovog drveta. Pojedini zidovi u kući obučeni su u dekorativni kamen. Ugrađena su nova, aluminijska ulazna vrata.

Komin - naselje u prekrasnom priodnom okruženju, na samom izlazu sa autoceste Zagreb-Sveta Helena-Komin. Udaljeno je 5 km od centra sv. Ivana Zeline, a okruženje čine monogobrojne obiteljske kuće i obiteljska gospodarstva. U naselju se nalazi osnovna škola do 4 razreda, trgovina i pošta. Prometuje Čazmatransova autobusna linija do Zagreba.

Površina okućnice (m2)1291
Broj soba5
Komunalijegradski plin
gradski vodovod
priključak električne energije
telefonski priključak
Sustav grijanja/hlađenjaetažno plinsko centralno
Okućnica/vrtvrt
dvorište
Parkirno mjestogaraža
parkirno mjesto
Tehnička opremaADSL
Dozvolegrađevinska
lokacijska
Dodatna opremljenostspremište
balkon
terasa
Kupaonice2


Tel. +385 (0)40 390 700

Spremni ste pogledati ovu nekretninu?
Kontaktiraj agenta Kontaktiraj agenta

Kontaktiraj agenta

Zatvori

Ponudi svoju cijenu

Zatvori

Ponudi svoju cijenu

Želite iznajmiti ili prodati nekretninu? Tražite novu adresu za život ili posao? Qwadu Vam daje sve potrebne alate kako bi u Hrvatskoj imali nekretninu koja ispunjava vaše ciljeve.