Real Estate Brokerage

Zatvori

Broj nekretnine: 44041

super lokacija ekskluzivno garaža prvi red do mora s pogledom na more parkiralište pješćana plaža

Luksuzna kuća uz more - otok Brač

Broj nekretnine: 44041

Gorana Pavlova, Supetar

Soba: 10
Površina: 600 m2
Godina izgradnje: 2002

1.990.000 €

≈ 15.024.500 kn

Ponudi svoju cijenu

Ponudi svoju cijenu

X

+385 (0)40 390 700

Kontaktiraj agenta

X

Kontaktiraj agenta

Fotogalerija (32)

1.990.000 €

≈ 15.024.500 kn

Lokacija: Gorana Pavlova, Supetar

Soba: 10

Površina: 600 m2

Godina izgradnje: 2002

Opis nekretnine

Ekskluzivna kuća ukupne površine 600 m2, (konoba, prizemlje, kat, potkrovlje) sa 10 soba s pripadajućim kupaonicama. Dvije garaže sa nalaze u prizemlju objekta, a 15 vanjskih parkirnih mjesta se nalaze u dvorištu objekta. Okućnica objekta je površine 1.655 m2 i kompletno je ograđena, uređena stazama i autohtonom hortikulturom. Cijela nekretnina je atraktivno projektirana. Projekt potpisuje renomirani arhitekt Jerko Rošin. Kuća ima potpuni legalitet i jedna je od rijetkih potpuno i temeljito urabanistički i arhitektonski projektiranih, izgrađenih i opremljenih kuća u ponudi kuća na hrvatskom Jadranu.

Kuća je jedna od najljepših i najatraktivnijih vila građenih u novije vrijeme. Udaljenost kuće od mora je 30 m. Građena je 2002. god., po projektu ing. Veljka Rošina, koji je jedan od najpoznatijih projektanata u Hrvatskoj. Locirana je na parceli površine 1655 m2. Zbog veličine kuće i velikih površina prostorija, visina stropova prve etaže je 3.15 m, a katovi imaju visinu stropova 2.65 m. Prilikom gradnje kuće vodilo se računa da se ista uklopi u okoliš u kojem je locirana, a svi materijali koji su ugrađeni u nju su izuzetno kvalitetni.

Tako je i veći dio eksterijera i interijera izrađen od bijelog bračkog kamena. Svi zatvori, vrata i štokovi su ručno rađeni od najkvalitetnijih materijala. Isto tako i sav namještaj u kući je kvalitetan ručni rad. Kuća se sastoji od podruma, prizemlja i 2 kata. Podrum (površine 130 m2): u kojem je locirana prostorija za centralno i solarno grijanje sa uvoznom njemačkom opremom. Nadalje tu se nalazi veliki WC, praonica za rublje, ostava, a u posebnom dijelu, napravljenom kao prostor za druženje, nalazi se u dalmatinskom stilu napravljena konoba.

Osim navedenog, u podrumu je predviđena i sauna, za čiju montažu je napravljena kompletna priprema. Prizemlje (površine 216 m2): u kojem je smješten veliki, vrhunski opremljen dnevni prostor, sa izdvojenom blagovaonicom i kuhinjom. Kuhinjski prostor je kao što se vidi na slikama po opremi bliži hotelskoj kuhinji nego opremi privatne kuće. Osim navedenog u prizemlju se nalaze i dvije velike garaže sa daljinskim otvaranjem vrata. Prvi kat (površine 181 m2): sobe, svaka soba ima priključak satelitske antene, sustav grijanja i hlađenja, svaka sa vlastitom kupaonicom i balkonom, sa kojih je otvoren pogled na more.

Drugi kat (površine 73 m2): sobe, svaka sa vlastitim kupatilom i velikim balkonom, sa kojih je otvoren pogled na more. Pored kuće, u posebnom spremništu, nalazi se plinski tank kapaciteta 2000 kg plina. Ispred i iza kuće je veliki parking za cca 16 automobila.
Prodaja sa komplet opremom i namještajem.

Površina okućnice (m2)1655
Udaljenost od plaže (u m)30
Broj sanitarnih jedinica10
Broj parkirnih mjesta16
Tehnička opremasatelitska televizija
Dozvolegrađevinska
uporabna
lokacijska
energetski certifikat
Broj soba10
Komunalijegradski vodovod
gradska kanalizacija
priključak električne energije
telefonski priključak
Sustav grijanja/hlađenjaplin
klimatizacija
Okućnica/vrtvrt
roštilj
Parkirno mjestogaraža
parkirno mjesto


Tel. +385 (0)40 390 700

Spremni ste pogledati ovu nekretninu?
Kontaktiraj agenta Kontaktiraj agenta

Kontaktiraj agenta

Zatvori

Ponudi svoju cijenu

Zatvori

Ponudi svoju cijenu

Želite iznajmiti ili prodati nekretninu? Tražite novu adresu za život ili posao? Qwadu Vam daje sve potrebne alate kako bi u Hrvatskoj imali nekretninu koja ispunjava vaše ciljeve.