O nama

Pretvaramo kupnju, prodaju i iznajmljivanje nekretnine u posao bez stresa

(i nadamo se da će drugi slijediti naš primjer)

Kada smo 1994. godine osnovali ovu tvrtku u Švicarskoj, bilo je to iz razloga što smo znali kroz koje sve probleme ljudi prolaze kada žele kupiti stan, iznajmiti vikendicu ili recimo prodati poljoprivredno zemljište.

Budući da smo tijekom svoje karijere skupili gomilu iskustava s kupoprodajom nekretnina, odlučili smo ih pretvoriti u Qwadu - jedino mjesto koje ćete ikada trebati po pitanju vaših kvadrata.

Postojimo iz jednog jedinog razloga - da vam pružimo prostor gdje ćete Vi oglašavati svoju nekretninu, a koju ćemo mi plasirati kupcima na inozemnim tržištima putem vlastite međunarodne mreže kupaca i investitora.

Nakon 20 godina prilično uspješnog poslovanja u Švicarskoj, stigli smo konačno u Hrvatsku, u srce Međimurja.

No nećemo ovdje toliko pričati o nama, pitanje je sljedeće:

Kako vama rješavamo probleme?

Tako da Vam maksimalno smanjujemo količinu stresa.

Nekretnine koje oglašavamo imaju riješenu papirologiju (inače ih nećete vidjeti na stranicama qwadu.com) i svi oglasi koje vidite kod nas opisuju nekretnine točno onakvima kakve zbilja jesu.

Nema da kod nas piše u oglasu kako su zidovi 100% sigurni od vlage, da bi se nakon par mjeseci počela boja ljuštiti. Ili kupite novi stan koji je trebao biti vaš savršen dom narednih 50 godina, da vam već nakon godinu dana pukne “nova” vodovodna cijev pa ostanete bez parketa.

Takve moguće probleme eliminiramo odmah u startu, prije nego li vi uopće pogledate oglas.

Ako pak želite nešto kupiti na području Hrvatske, vaš je jedini posao kliknuti na slanje upita i dalje onda mi preuzimamo.

U prijevodu, nemate posla s birokracijom jer mi to radimo umjesto vas, prema švicarskim standardima. To znači znači da smo naoružani iskusnim timom pravnika koji se umjesto Vas bore s bezbroj propisa i procedura. Provjeravamo sve kupoprodajne informacije prije nego li ih vi dobijete.

Vodimo vas korak po korak kroz proces prodaje ili kupnje nekretnine - koji vam ugovor treba u određenom trenutku ili što sve morate napraviti da bi dobili novac od nekretnine, to je samo naša briga.

Čak ako ne znate koja je idealni dom za vas, pomažemo vam kroz upitnik gdje vam pažnju skrenemo na stvari o kojima možda danas ne razmišljate, a vrlo su bitne. Pitanja tipa planirate li imati djecu da uzmete možda koju sobu više :)

Možemo vam između ostalog napraviti i ovo:

  • Prevesti ugovore;
  • Dati pravno savjetovanje;
  • Angažirati prijevoznika koji će vam preseliti stvari;
  • Osigurati nekretninu;
  • Izračunati koliko ćete brzo vratiti uloženo (ako iznamljujete).

I čak dobijete kutije u koje spakirate svoje stvari kada se selite :)

Naravno, sve počinje na ovoj web stranici - za Vas smo izradili napredan sustav s posebnim alatima za kupnju ili najam koji omogućuje da svaki najmodavac, prodavatelj nekretnine/zemljišta, kupac te najmoprimac jednostavnim i brzim koracima dođe do željenih kvadrata.

Pružamo apsolutno sve što vam treba kako bi se sa svojom obitelji uselili u novi dom.
Stres ostavljate nama - vama samo ostaje onaj trenutak sreće kada prvi puta sjednete u vlastiti naslonjač.

 

Interes za tržište nekretnina RH Qwadu.com prema lokaciji korisnika!

 

Naša misija

Vratimo se na početak priče - Hrvatska nažalost u javnosti ima negativnu percepciju javnosti kada su nekretnine u pitanju. 

Naš zadatak je promijeniti to - hrvatsko tržište nekretnina ne mora nužno biti simbol problema, nego može postati nešto sasvim suprotno.

Uz prave ljude koji znaju što rade, može biti simbol nečeg mnogo boljeg.

Korisnosti informacija kakve Vam svakodnevno daje Google.
Kvalitete usluga koje sa svojim proizvodima pruža Apple.

Temeljem velikog inozemnog iskustva kojeg smo izgradili u Švicarskoj, želimo biti tvrtka koja će pokrenuti takve trendove u Hrvatskoj, barem što se tiče nekretninskih usluga.

Tražili ste jedinstveno rješenje svojih kvadratnih problema?
Eto, našli ste ga.

Znamo da ovakav tekst možda nije dovoljan da vas uvjerimo, stoga budite slobodni kontaktirati nas ovdje.
Ili nas jednostavno posjetite u Čakovcu - kuhamo vrlo dobru kavu ;)