Real Estate Brokerage

Zatvori

Broj nekretnine: 44207

super lokacija garaža centar

Poslovni prostor Pula, Centar

Broj nekretnine: 44207

Mletačka ul., Pula (pola)

Površina: 130 m2
Godina izgradnje: 1996

320.000 €

≈ 2.416.000 kn

Ponudi svoju cijenu

Ponudi svoju cijenu

X

Tomislav Tomšić

Kontaktiraj agenta

X

Kontaktiraj agenta

320.000 €

≈ 2.416.000 kn

Lokacija: Mletačka ul., Pula (pola)

Površina: 130 m2

Godina izgradnje: 1996

Opis nekretnine

Na atraktivnoj lokaciji uz glavnu jednosmjernu prometnicu koja prolazi centrom Grada prodaje se poslovni prostor. Prostor se nalazi u sklopu poslovne zgrade u kojoj imaju urede razna odvjetnička društva, arhitektonski uredi, agencije za nekretnine, osiguravajuća društva, maseri, frizeri, zubari, fast food, kafići i ostali. Sama zgrada se proteže kroz tri prometne ulice te svatko tko se proveze centrom Grada je prošao pokraj. U blizini se nalazi nekoliko srednjih škole, brojni uredi i trgovine.
Poslovni prostor na prodaju se nalazi uz glavni ulaz u zgradu te trenutno ima ulaz direktno sa ulice. Inače prostor zbog svoje veličine ima 5 ulaznih vrata,što sa ulice što iz zgrade te se po potrebi može pregraditi u nekoliko manjih prostora i po potrebi kombinirati ulaz u prostor. Kompletne vanjske pregrade prostora su od plastične stolarije što daje odličan pregled sadržaja u izlogu ili u prostoru.
Prostor je trenutno u funkciji ureda, nekad je bio u funkciji trgovine raznim artiklima, fast fooda.
Podovi poslovnog prostora su popločeni kvalitetnim keramičkim pločicama i mramorom.
Stolarija poslovnog prostora PVC sa velikim ostaklenjem površinama i izlozima. Elektroinstalacija izvedena po svim pravilnicima i atestima i svim ugrađenim uređajima. Spušteni strop je Amstrong u bijeloj boji sa ugrađenim kvalitetnim i odgovarajućim rasvijetnim tijelima i pratećim uređajima. Visina poslovnog prostora 3,36 m. Poslovni prostor ima izveden vrhunski sistem ventilacije i zaštite od požara i ugrađen alarmni sustav protiv provale i krađe. Posebno je napravljen sistem ventilacije poslovnog prostora sa vlastitim kanalom ventilacije od prizemlja do krova zgrade za cijeli poslovni prostor. Sanitarije su opločane kvalitetnom keramikom i kvalitetnom sanitarnom opremom i uređajima i svim potrebnim sanitarijama. Poslovni prostor ima prostorije za gardarobu i ostavu te mogućnost ugradnje sefa. Fasada poslovnog prostora izvedena je od alu bravarije u bijeloj boji, sa staklenim stijenama i sa velikim staklenim izlozima. Prostor posjeduje zasebno brojilo za potrošnju vode i zasebno brojilo za utrošak i potrošnju električne energije.

Blizina restorana (u m)20
Blizina cafee bara (u m)20
Pozicija poslovnog prostorasa izlogom prema ulici
Tip građevineposlovna zgrada
Ulazposeban
Namještenostprazno
Komunalijegradski vodovod
gradska kanalizacija
priključak električne energije
telefonski priključak
Sustav grijanja/hlađenjagrijanje na struju
klimatizacija
Parkirno mjestogaraža
javno parkirno mjesto
Javni prijevozblizu autobusne stanice
Tehnička opremasatelitska televizija
alarmni sustav
ADSL
Kontakt

Tomislav Tomšić

Spremni ste pogledati ovu nekretninu?
Kontaktiraj agenta Kontaktiraj agenta

Kontaktiraj agenta

Zatvori

Ponudi svoju cijenu

Zatvori

Ponudi svoju cijenu

Želite iznajmiti ili prodati nekretninu? Tražite novu adresu za život ili posao? Qwadu Vam daje sve potrebne alate kako bi u Hrvatskoj imali nekretninu koja ispunjava vaše ciljeve.