Real Estate Brokerage

Promijeni prostor u kojem živiš

Nedostaje ti inspiracije, a želiš promijeniti boju zidova, a nisi siguran koja bi boja najbolje odgovarala uz već postojeći namještaj ili želiš u potpunosti preurediti prostor u kojem boraviš, a ne znaš kako najbolje iskoristiti postojeći namještaj? Zato smo tu mi! Svatko zaslužuje prostor u kojem će uživati nakon napornog radnog vremena. Upravo zbog toga mi pružamo usluge individualnog savjetovanja uz pomoć naših mladih stručnjaka. Savjetovanja i makeover radi se na individualnoj razini, u tvom domu ili na daljinu.

Usluge

Individualno planiranje na daljinu

Idejni projekt je jedinstveni plan dizajniranja interijera izrađen samo za tvoj prostor. Uključuje ideju i skicu tvog interijera. Individualno planiranje na daljinu uključuje 2D i 3D vizualizaciju, s kojom možeš vidjeti kako će tvoj interijer izgledati. Prije svakog planiranja bilo bi dobro izmjeriti prostoriju koju bi htjeli preurediti pa uzmi u obzir širinu, duljinu zidova i visinu stropa, te također označi na svakom zidu gdje imaš priključke za struju, plin, ventilaciju, kao i eventualne prepreke poput stupa, dimnjaka, spuštenog stropa… a, označi i gdje dolaze prozori i vrata. Nakon što našem stručnjaku ispričaš ideje, zamisli i želje, kreće se u planiranje i traženje najboljeg rješenja za tvoj prostor u skladu s budžetom. 

Individualno planiranje u tvom domu

Ako sanjaš o tome da bolje i ekonomičnije iskoristiš svoj životni prostor, tvoj san je potpuno ostvariv uz pomoć naših stručnjaka. Dolaskom u tvoj dom, na licu mjesta napravit ćemo detaljno mjerenje, te prezentirati vizualno rješenje prostora. Individualno planiranje uključuje 2D i 3D vizualizaciju, s kojom možeš vidjeti kako će tvoj interijer izgledati. Sva mjerenja uključena su u cijenu. 

Preuređenje nekretnine za prodaju

Učini svoju nekretninu atraktivnom, te je uljepšaj za prodaju. Naši kreativni stručnjaci imaju bezbrojne ideje kako da posložiš namještaj, koje boje odabrati za zidove, što dodati, a što maknuti iz interijera kako bi bio što privlačniji potencijalnom kupcu. Ovaj paket ne sadrži 3D vizualizacije i nacrte.

Savjetovanje

Ako ti je potreban savjet i ideje kako posložiti namještaj, koju dekoraciju odabrati, savjeti oko boja za zidove, što maknuti iz interijera, javi nam se za savjet. Ova ideja ne sadži 3D vizualizaciju i nacrte.

Cjenik

Usluga Cijena
Vizualno rješenje - elaborat/on line dizajn (na daljinu) 100,00 kn/m²
Vizualno rješenje - elaborat/on line dizajn- (nakon posjeta tvom domu) 120,00 kn/m2
Posjet trgovini u pratnji dizajnera 70,00 kn/sat
Feng shui uređenje - elaborat/on line dizajn (na daljinu)   100,00 kn/m2  
  • Usluga dekoriranja - cijena se formira ovisno o dogovoru, materijalima, opsegu posla i ostalo
  • Ukoliko klijent odabere uslugu gdje dizajner mora izaći na teren i doći u njegov dom, klijent snosi troškove putovanja ukoliko ih ima
  • Cijene obuhvaćaju do 2 izmjene projekta
Uplate na žiro račun:

Zagrebačka banka

IBAN: HR4223600001102421783

SWIFT: ZABAHR2X

Cijene mogu varirati ovisno o konkretnom slučaju.

 

Suradnici
Partneri
Blog
Kontakt

* obvezna polja!

Svoj termin možeš rezervirati upitom na mail adresu info@qwadu.com, telefonskim pozivom na 040/390 700 u vremenu od 7:00h do 15:00h od ponedjeljka do petka ili putem kontakt obrazca.

Na vrh