Uvjeti korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela oglasnika www.qwadu.com (smješten na internetskoj domeni www.qwadu.com) i svih njegovih dijelova u vlasništvu društva IMC International d.o.o., R. Boškovića 1, 40 000 Čakovec, OiB: 45291201948  (u daljnjem tekstu: Društvo) automatski prihvaćate ove uvjete korištenja.
Posjetitelji i registrirani korisnici su dužni redovito čitati ove uvjete korištenja, te se smatra da su kontinuiranim korištenjem oglasnika www.qwadu.com ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim uvjetima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Niti jedan dio oglasnika www.qwadu.com ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

OGLASNIK www.qwadu.hr
Društvo posjetiteljima i registriranim korisnicima u dobroj namjeri osigurava korištenje internetskog oglasnika na kojem posjetitelji mogu pregledavati, a registrirani korisnici mogu objavljivati / mijenjati / brisati oglase o prodaji / najmu / zamjeni nekretnina kao i usluga, materijala i opreme. Oglasnik www.qwadu.com sastoji se od oglasa, kontakt obrazaca, obavijesnih sadržaja, te linkova na vanjske stranice.
Društvo sadržaje na oglasniku www.qwadu.com pruža u dobroj namjeri. Sve sadržaje oglasnika www.qwadu.com posjetitelji i korisnici koriste na vlastitu odgovornost. Društvo se ni u kojem slučaju ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu njihovim korištenjem. Pristup oglasniku www.qwadu.com i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije. Oznaka 18+ na pojedinim sadržajima označava da je korištenje sadržaja dozvoljeno isključivo osobama starijim od 18 godina.
Sastavni dio ovih uvjeta korištenja su i "Opći uvjeti oglasnika", "Zaštita osobnih podataka", "Uvjeti kupnje" te "Cjenik oglasnika". Posjetitelji i registrirani korisnici dužni su pri svakoj posjeti proučiti navedene dokumente i upoznati se s njihovim sadržajem, te proučiti eventualne novine.

AUTORSKA PRAVA
Društvo polaže autorska prava na sve sadržaje na internetskoj domeni www.qwadu.com.
Programsko rješenje koje služi za unos, pohranu i obradu podataka registriranih korisnika kao i web aplikacije na internetskoj domeni www.qwadu.com zajedno sa pratećom dokumentacijom, funkcionalnostima, izgledom i dizajnom tih web aplikacija i stranica uključivo sve programske kodove bilo koje vrste i u bilo kojem obliku vlasništvo su Društvo, a na kojima Društvo u cijelosti pridržava svoja moralna i imovinska autorska prava te druga odgovarajuća prava mjerodavna za intelektualnu svojinu i prava industrijskog vlasništva.
Zabranjeno je svako mijenjanje, presnimavanje, objavljivanje i/ili kopiranje sadržaja, aplikacija, stranica i/ili koda u cjelini ili djelomice od strane posjetitelja, registriranih korisnika i/ili trećih osoba, a bez posebne suglasnosti Društva. Isto će se smatrati neovlaštenim korištenjem portala www.qwadu.com, kao i kršenjem autorskih prava, te su takvi postupci podložni tužbi.

LINKOVI NA VANJSKE STRANICE
Oglasnik www.qwadu.hr sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Društvo linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala. Korisnicima je zabranjeno je postavljanje linkova u oglasima na vanjske Web stranice bez prethodnog odobrenja Društva!

ZAŠTITA PRIVATNOSTI
Društvo štiti privatnost posjetitelja u najvećoj mogućoj mjeri. Društvo može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o posjetiteljima dobivene tijekom korištenja portala (npr. podaci o računalu, o internet provajderu, o internet pretraživaču i dr.).
Društvo se obavezuje da prikupljene privatne podatke posjetitelja poput e-mail adrese, imena i prezimena neće bez dozvole istih prodavati niti distribuirati, osim demografskih podataka za skupinu korisnika bez odavanja privatnih podataka.
Društvo se obavezuje da će čuvati privatnost posjetitelja oglasnika www.qwadu.com, osim u slučaju teškog kršenja ovih uvjeta korištenja i/ili nezakonitih aktivnosti posjetitelja.

REGISTRIRANI KORISNICI
Registriranjem i kasnijim prijavama na oglasniku www.qwadu.com posjetitelji postaju registrirani korisnici. Njihov odnos potom je definiran posebnim ugovorom.

IZMJENE I DOPUNE UVJETA KORIŠTENJA
Društvo zadržava pravo da bez najave promijeni ili dopuni ove uvjete korištenja. O važnim promjenama i dopunama Društvo će obavijestiti posjetitelje i registrirane korisnike objavljivanjem na oglasniku www.qwadu.com. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na oglasniku www.qwadu.com smatra se da ste upoznati s najnovijim uvjetima korištenja.

Posljednje izmjene: 01.06.2014. godine